Svaka narudzba je na vasoj adresi u roku od 24h/48h !
O NAMA

JEDINSTVENI PROIZVODI

Jednostavni i jedinstveni proizvodi namenjeni za skladištenje odeće, obuće i sličnih stvari. Mogućnost lake montaže i prebacivanja iz sobe u sobu.

Jedan od najvećih online shopova na svetu sada i kod nas!

VRHUNSKI KVALITET, SAVREMEN DIZAJN I IZUZETNO PRISTUPAČNE CENE…


Webshop www.prenosiviormari.com u vlasništvu je kompanije USAGIC eCommerce Solutions doo Beograd i predstavlja jedan od nekoliko projekata koja ova kompanija ima u oblasti internet trgovine. Kompanija USAGIC eCommerce Solutions doo Beograd deo je Američke korporacije pod nazivom USA Global Investment koja se bavi različitim vidovima poslovanja na nekoliko nekoliko kontinenata. 

USAGIC eCommerce Solutions doo Beograd

Adresa: Jurija Gagarina 14G / 60, Novi Beograd

Matični broj: 20422475

PIB: 105611270

Šifra delatnosti: 4791 – Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta


Kako smo počeli?

Potreba za novim, lakšim, jeftinijim, a kvalitetnijim dovela nas je do ideje da započnemo sa izradom modernog dizajna koji se pretočio u sve naše proizvode. Posle USA, zapadne Evrope, sada je stigao i kod nas.

Zašto sajt “Prenosivi Ormari” ?

Osnovne i važne karakteristike svih naših proizvoda su: vrhunski kvalitet, savremeni dizajn i izuzetno pristupačne cene, ali tu su i važne karakteristike koje nas izdvajaju od ostalih: lagan i čvrst materijjal, lako sklopivo i rasklopivo, veoma kompatibilno i prenosivo.

 

Kao potvrda kvaliteta koji smo pomenuli, tu su atesti naših proizvoda sa najvećom mogućom ocenom 5 zvezdica! Ovakav uspeh nije slučajan. Ostvaren je na bazi početne strategije obezbeđenja kvalitetnih materijala i savremenih tehnologija u proizvodnji, kao i visokostručnih ljudskih potencijala, te saradnja sa sa vodećim svetskim proizvođačima nameštaja i opreme.

Slušamo svoje kupce i neprestano se unapređujemo. Tu smo za vaše predloge, sugestije, primedbe. Pišite nam

MAIL

INFO@pRENOSIVIORMARI.COM

KONTAKTIRATE NAS I PITAJTE
0
    0
    Korpa
    Tvoja korpa je praznaVrati se na prodavnicu